30/12/10

Fumar, una altra manera per a lligar.

Mai heu pensat com de fàcil és lligar amb una mistera en les mans? Doncs reflexioneu-ho: - - Hola tens foc?-,i al cap de 5 minuts ja tens a la noia al pot. Sí, és així de senzill, o almenys així ho pensa molta gent. Hui, amb motiu de la llei antitabac, en un debat televisiu, m’he adonat que aquesta tècnica realment funciona. En aquest “gran” programa es defensava que amb la llei antitabac es perdria una de les tradicions espanyoles més profunda: el lligar en les discoteques demanant foc.

I sí, tu entres en una discoteca penses que vas a menjar-te el mon. Què t’agrada aquell xic? Doncs amb un simple – Hola! Tens foc? -, ja el tens al pot, o no? Perquè pot ser que aquests xic siga un dels defensors dels espais sense fum, o simplement odie el tabac. Però clar , em de pensar com en aquest programa, segur que lligues.

I parlant de lligar, reflexionem en altres grans frases per a lligar: Estudies o treballes?. I que passa si estàs en l’atur? Estàs acabat. Estàs condemnat a la solitud per a tota la teua vida; seràs per a sempre un “maxuxo”.

Però realment penseu que aquestes “ FRASES MÍTIQUES” ens ajudaran a trobar l’amor de la nostra vida? Mai heu pensat que amb un simple salutació o amb una simple mirada una persona pot arribar molt lluny?

Bo doncs ara ja ho sabeu, amb aquesta nova llei es perdrà aquesta “gran tradició”, i nosaltres ja no sabrem com lligar. O sí? Què t’agrada aquella noia d’allà: - Hola! Tens gel per al botellò?

4 comentaris:

  1. Serà una empenta a la imaginació. Jo pense lligar demanant que em corden les sabates... O bueno, també podem mmm mmm ¿inventar algun truc estil barney stinson?

    Feliç any nou, nauet. Lliga el treta-u jijiji :)

    ResponElimina
  2. Amb les típiques frases no es va a cap lloc, hi ha que ser original. Otto-ta eu sap bé, per poder lligar ens hem de desbancar dels missatges spam que tot el món sap. Vinga, ves pensant alguna cosa i veiem si la podem posar en pràctica al glop ;)
    Feliç any nou Nau!

    ResponElimina
  3. La veritat ja fa molts anys que no lligo... no se pas com ho fa el jovent d’avui en dia!
    Però crec que no és necessari demanar foc per lligar, com diu la Colometa originalitat!

    Bon any nou.

    ResponElimina
  4. una bona forma de lligar és:

    - Perdona, no t'ho creuràs, però fins que t'he vist, era gai.

    No sé si funciona (no l'he posada en pràctica), però almenys, és graciosa.

    M'agrada el blog. Per cert, molt bon poble, Orba.

    ResponElimina