27/5/12

Somreia?


El que més li agradava era que li pegaren una bona bufetada de quan en quan.. Allò li excitava, li creava una sensació de plaer. Estimava que li donaren algun cop de puny o li escopiren a la cara mentre  l’insultaven. Així que va decidir baixar al carrer a buscar emocions fortes. Es posà aquell vestit que ressaltava les seves qualitats  i amb un toc de maquillatge ja estava preparada per conquerir la nit. Baixà al bar de sempre. Es va demanar el mateix de sempre: un gintònic amb un toc de llima. Va mirar pel bar i  va trobar un home amb una samarreta que remarcava els músculs dels seus braços. Va imaginar com de fort li podia pegar.
Portar-lo al seu pis no fou feina fàcil. Calgueren dos copes i alguns arguments poc convincents.  Al cap de dues hores ja eren al pis. Ella s’acostà cap al mascle decidida a qué li peguara un bon puntilló i la tirara a terra mentre l’insultava i li pegava alguna que altra bona bufetada.. Li ho  va suggerir. Però no li va eixir bé la jugada. L’home s’hi va negar. Va dir-li que ell no era dels qui pegava a les femelles, que estava boja. Sense res més va sortir del pis.
L’endemà va llegir al periòdic que la policia estava fotent hòsties als joves i que aquell dia és repetirien els fets. No s’ho va pensar dues vegades i va baixar a buscar noves emocions. És va trobar un gran nombre de policies que avançaven a cops de porra.  Va anar cap aquests. Els insultà. Va rebre el que desitjava i es va sentir feliç. Al seu costat jeia una xica. Un policia li fotia una bona pallissa. Era l’home de la nit anterior. 
Incoscient, va caure a terra. Somreia mentre li pegava?

1 comentari:

  1. ÉS cert Arnau, la vida a voltes presenta moltes contradiccions. Continua escrivint :D

    ResponElimina