5/4/11

La teoria del conductor Novell

L'altre dia mentre conduïa i reflexionava sobre el que em passava al voltant vaig arribar a una conclusió que anomenarem la teoria del conductor Novell:
1 Si condueixes amb el senyal de la L tot el món interpreta que vas lent o condueixes malament i tendirà a passar-te, inclús si vas per l'autopista a una velocitat de 110 km.
2 Si a més de conduir amb la L , condueixes un cotxe de més de 10 anys la tendència del punt anterior tendirà a multiplicar-se.
3 Qualsevol causa o fet que passe a prop del teu cotxe, encara que no siga culpa teua, serà interpretat com la teua culpa.
4 Si no pràctiques amb la L no sabrás conduir bé amb un futur, però si ho fas seràs "maltractat" pels altres conductors no novells.

Però si se n'adoneu aquesta teoria pot ser utlitzada en la vida real. Els joves que ens movem tendim a ser rebutjats/ignorats per la gent major, a més si vesteixes d'una manera diferent encara ho eres més. A més, sempre tendim a tenir la culpa de tot i si no ens movem no ens podem llaurar un futur i si ho fem som els causants de mil enrenous.
Així que volen que fem el jovent de hui en dia?

3 comentaris:

  1. No crec que sigui una comparació prou encertada i a un entremig :)

    ResponElimina
  2. ja se que és una comparació una mica exagerada, però més o menys el que vull dir es que els jovens ens hem de menejar per cultivar-nos un futur, però pareix ser que al menjar-nos molestem una mica.

    ResponElimina
  3. Quan era novell i anava amb el meu pare al costat, de vegades em deia: "canvia de carril aquí" i jo "no que no està permès" i ell "tranquil·la que portes la L i es pensaran que no saps conduir i et deixaran passar".
    Hem de saber aprofitar també els desavantatges...

    ResponElimina